Corona Beleid

Beste relatie,

Het zijn bijzondere tijden, er is veel onzekerheid, maar het mag duidelijk zijn dat wij bij Technisch Buro de Heer BV ook onze verantwoordelijkheid nemen en uiterst serieus omgaan met de Corona-maatregelen. We volgen de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus en de adviezen van het RIVM op de voet. Gezien het onvoorspelbare karakter van de ontstane situatie hebben we onze dagelijkse bedrijfsvoering aangepast naar aanleiding van de aanbevelingen en adviezen. Dit betekent dat de meeste van onze medewerkers vanuit huis werken. Dit betekent NIET dat wij er niet meer voor jullie zijn.
Servicegerichtheid is een van onze kernwaarden en juist in deze tijd laten we zien wat dit inhoudt. We stellen alles in het werk om de continuïteit van onze werkzaamheden voor jullie als klant te garanderen. Uitloop op gemaakte planningen is echter niet geheel uit te sluiten, wij rekenen op begrip, onze projectleiders zullen in goed overleg een herziene planning afspreken in geval dit nodig is.

Onze medewerkers zijn uiteraard  via de mail bereikbaar en wij zullen zoveel mogelijk de service blijven leveren die u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groeten,

Team Technisch Buro de Heer BV